HAPPY BIRTHDAY TO MY FIRST SON

Anakku Muhammad Arsyad dah masuk umur 4 tahun
pada 19 Januari yang lalu.ni gambar masa Arsyad berada dalam kereta nak pi sekolah tadikanya.

Muhammad Arsyad merupakan anak sulung mama yang pertama kali menghuni rahim mama.kamulah yang menjadikan mama seorang ibu setelah lahirnya di dunia ni.kamulah yang menjadikan mama seorang ibu yang cekal melakukan sesuatu kerja  walaupun mama sibuk bekerja dan menguruskan rumah tangga.

kek Arsyad yang nadia beli

kek Arsyad yang nadia beli


sambutan hari jadi Muhammad Arsyad diadakan 2 kali untuk kali ni..sambutan pertama di rumah tok semasa kami balik kampung di Alor Setar.Arsyad tersenyum riang gembira apabila mak lang Yana, mak tih Zati, pak su Faiz. tok Hasmah dan Tok wan Aziz menyanyikan lagu "happy birthday"..

sambutan kali kedua adalah semasa di sekolah tadikanya..kali ni buat pertama kali Arsyad dapat menyambut hari jadinya bersama kawan-kawan tadikanya.lagipun Arsyad baru bersekolah di tadika baru tu.

alhamdulillah anak mama dah besar.mama harap kalau Arsyad baca blog mama nanti Arsyad akan tahu yang mama sentiasa mengabadikan memori manis bersama anak-anak di dalam blog.mama doakan Muhammad Arsyad akan menjadi anak yang soleh mendengar kata mama dan ayah dan sentiasa menghormati semua orang di sekelilingmu.


topi birthday semasa sambut kat rumah tok

4 comments:

Powered by Blogger.