TAMBAHAN KOLAGEN DALAM AIR TIN MINUMAN PER'Lbaru-baru ni nadia ada beli air minuman tin Per'l ..slalu nadia minum kurma madu ja...ni ada tambahan kolagen bersama kacip fatimah..wah betoi ka ada kolagen ni? rasa macam tak percaya ja kan..

tapi, kalau betoi la ada kolagen dalam air tin ni, nadia terpikir juga keberkesanan kolagen yang ada dalam air tin.mampukah ianya memberi kesan awet muda kat setiap wanita..sebabnya seperti yang kita sudah sedia maklum air minuman tin banyak mempunyai kandungan gula yang tinggi.bagaimana pula kolagen dapat memberi kesannya kepada pengguna pula kan...

kalau kita amalkan setiap hari air minuman tin ni berkemungkinan kandungan gula dalam badan kita menjadi tinggi juga..jadi janganlah hanya kerana nak kolagen minum air tin ni dengan kerap...berpada-padalah sebab kita taktau sejauh mana keberkesanan kolagen dalam tu.

ni hanyalah pendapat peribadi nadia sebagai pengguna..kita sebagai pengguna dan pembeli perlu bijak menilai dan membuat pilihan yang terbaik untuk kesihatan diri kita.

2 comments:

 1. aida setuju dgn nadia.
  kolagen.
  tapi bab gula tu, kena jaga.
  elok tang sana, sakit tang sini.
  tak brape elok la kan.
  boleh, tapi jgn kerap sgt la minum nyer.

  ReplyDelete

Powered by Blogger.