KISAH TRAGIS PEMBUNUHAN KEJAM YANG MENYAYAT HATI


Chris bersama Shannan dan 2 org anak perempuannya




Chris bersama skandalnya,Nichole


kisah benar yang belaku di Amerika Syarikat mengenai pembunuhan kejam seorang isteri yang baru mengandung telah dibunuh kejam oleh suaminya.anak perempuannya masing-masing berusia 3 dan 4 tahun.

Lady, its not about looks. Scandal ๐‚๐ก๐ซ๐ข๐ฌ pun bukan cantik sangat. Salah satu punca dia ada marriage problem coz dia tak puas atas katil.  Macam mana tak puas tu? Dia minta sex songsang pada si isteri, tapi wife tak nak, then bila jumpa scandal lain, scandal dia tu sudi pulak nak buat Sex A*** siap google berjam² untuk preparation kasi bo**** kat si ๐‚๐ก๐ซ๐ข๐ฌ yang monster tu. Si ๐‚๐ก๐ซ๐ข๐ฌ ni tak puas dengan Vajayjay isteri yang dah beranak 2. So dia nak jadi kaki sadomi pulak which is si wife tak setuju benda tu di practic kan dalam hubungan sexual mereka. 
_
Dan motive utama ๐‚๐ก๐ซ๐ข๐ฌ bunuh family dia bukan sebab bini dia tak cantik, tapi dia dah simply bosan and wants to break free. Years of marriage and day by day ๐‚๐ก๐ซ๐ข๐ฌ realize that he can only love his wife as a friends. Dia mula ada affair dengan perempuan lain.

The wife is good enough.
Tries to fix the marriage in every ways possible. Dia juga dah cuba untuk cantikkan diri, Pergi gym, make up sana sini, cuba layan suami dengan baik but still tak jalan and ended up si ๐‚๐ก๐ซ๐ข๐ฌ curang dengan perempuan lain. Kesian bini, Punya la tunjuk dalam social media yang mereka sebenar-benarnya happy dan hoping itu akan menjadi reality, tapi tak. Akhirnya mati di tangan suami sendiri. Btw, Setiap kali ๐‚๐ก๐ซ๐ข๐ฌ balik dari 'out station', ๐’๐ก๐š๐ง๐š๐ง๐ง akan cantikan diri dia dengan harapan dia akan dapat berikan layanan terbaik untuk suami. Tapi ada sampai at some point, ๐‚๐ก๐ซ๐ข๐ฌ tak nak sentuh dia langsung sebab dah tak ada hati .

Macam mana ๐‚๐ก๐ซ๐ข๐ฌ ๐–๐š๐ญ๐ญ๐ฌ bunuh family dia?
The Wife: ๐‚๐ก๐ซ๐ข๐ฌ ๐–๐š๐ญ๐ญ๐ฌ cekik bini sampai mati selepas mereka bergaduh bila ๐‚๐ก๐ซ๐ข๐ฌ ๐–๐š๐ญ๐ญ๐ฌ beritahu ๐’๐ก๐š๐ง๐š๐ง๐ง yang dia nak bercerai sebab dah ada perempuan lain. ๐’๐ก๐š๐ง๐š๐ง๐ง kecewa dan tak nak cerai, Tapi ๐‚๐ก๐ซ๐ข๐ฌ ๐–๐š๐ญ๐ญ๐ฌ insisted jugak nak ceraikan ๐’๐ก๐š๐ง๐š๐ง๐ง . So mereka gaduh teruk dan ๐’๐ก๐š๐ง๐š๐ง๐ง akhirnya angkur. So dia cakap dengan ๐‚๐ก๐ซ๐ข๐ฌ kalau betul dia nak cerai, ๐‚๐ก๐ซ๐ข๐ฌ tak akan jumpa anak dia lagi. So ๐‚๐ก๐ซ๐ข๐ฌ triggered dan bunuh ๐’๐ก๐š๐ง๐š๐ง๐ง kat situ juga. 

Lepas tu dalam bilik siasatan si ๐‚๐ก๐ซ๐ข๐ฌ pusing cerita, Sebenarnya ๐’๐ก๐š๐ง๐š๐ง๐ง cakap kalau dia kena cerai, Dia nak fight untuk custody. Iaitu dia nak fight untuk penjagaan penuh anak dia. Tapi dengan IO (Investigation Officer/Detective) si ๐‚๐ก๐ซ๐ข๐ฌ ni pusing cerita cakap ๐’๐ก๐š๐ง๐š๐ง๐ง ugut nak bunuh anak dia sebab ๐’๐ก๐š๐ง๐š๐ง๐ง mention ayat "You will never seen your children again". Dan apa yang ๐’๐ก๐š๐ง๐š๐ง๐ง maksudkan ialah "Hak Penjagaan Penuh Anak". Sebab ๐’๐ก๐š๐ง๐š๐ง๐ง tak nak anak dia stay dengan scandal ๐‚๐ก๐ซ๐ข๐ฌ yang home wrecker tu.

The Kids:
Lepas dia bunuh wife dia, Dia balut mayat isteri then letak kat dalam kereta 4 by 4. Dia angkut 2 orang anak dia sekali then bawak kat tempat dia bekerja, Tempat tu tempat simpanan minyak. 

Lepas tanam mayat si isteri, ๐‚๐ก๐ซ๐ข๐ฌ datang kat kereta dia, dia angkat anak bongsu dia kemudian balut budak tu dengan selimut, lepas balut sambil anak dia meronta, dia campak anak dia (Celeste) yang umur 3 tahun dalam oil tank. 

Lepas campak Celeste dalam oil tank, Dia dukung pulak anak dia Bella yang berumur 4 tahun dan campak jugak dalam Oil Tank. 

So kau bayangkan kanak-kanak umur 3 dan 4 tahun mati lemas dalam oil tank, itu Oil tuan, puan. Bukan air ye. but Oil. Kita ni tersedak air pun dah mengelupur ni pulak nak lemas dalam minyak. Masa campak si Belle, anak dia umur 4 tahun tu, ๐‚๐ก๐ซ๐ข๐ฌ ada beritahu dalam Bilik Siasatan, yang anak begging pada dia macam ni: "๐๐ฅ๐ž๐š๐ฌ๐ž ๐๐š๐๐๐ฒ ๐๐จ๐ง'๐ญ ๐๐จ ๐ฆ๐ž ๐ฅ๐ข๐ค๐ž ๐ฐ๐ก๐š๐ญ ๐ฒ๐จ๐ฎ ๐๐ข๐ ๐ญ๐จ ๐‚๐ž๐ฅ๐ž๐ฌ๐ญ๐ž!". Which means anak dia tahu dan aware yang ibu dan adik dia telah di bunuh oleh bapa dia sendiri. dan dia saksikan semua kejadian tu. (๐‚๐ก๐ซ๐ข๐ฌ cakap dia bunuh ๐‚๐ž๐ฅ๐ž๐ฌ๐ญ๐ž dulu, tapi postmoterm menunjukan yang ๐‚๐ž๐ฅ๐ž๐ฌ๐ญ๐ž masih hidup waktu dia di campak dalam oil tank)

Dalam kes ni, Ini bukan kes kau tak cantik ke, Tak menarik hati suami ke whatever, tapi ini story about ๐Œ๐”๐‘๐ƒ๐„๐‘๐„๐‘ ๐Œ๐„๐๐“๐€๐‹๐ˆ๐“๐˜, ๐ก๐จ๐ฐ ๐ฌ๐จ๐ฆ๐ž๐จ๐ง๐ž ๐œ๐จ๐ฎ๐ฅ๐ ๐š๐ง๐ ๐ก๐š๐ฏ๐ž ๐ญ๐ก๐ž ๐ฐ๐ข๐ฅ๐ฅ ๐ญ๐จ ๐ž๐ซ๐š๐๐ข๐œ๐š๐ญ๐ž ๐ก๐ข๐ฌ ๐ฐ๐ก๐จ๐ฅ๐ž ๐Ÿ๐š๐ฆ๐ข๐ฅ๐ฒ ๐ฃ๐ฎ๐ฌ๐ญ ๐ญ๐จ ๐›๐ž ๐Ÿ๐ซ๐ž๐ž ๐จ๐ฎ๐ญ ๐จ๐Ÿ ๐ฆ๐š๐ซ๐ซ๐ข๐š๐ ๐ž.

Kat sini ada 4 orang yang mati.
1. Bini ๐‚๐ก๐ซ๐ข๐ฌ.
2. Anak dalam perut bini ๐‚๐ก๐ซ๐ข๐ฌ (bini dia mengandung).
3. Anak dia number 2 (Celeste).
4. Dan anak dia number 1 (Belle).
Plus, masa polis gali 'kubur' ๐’๐ก๐š๐ง๐š๐ง๐ง, mereka jumpa ๐’๐ก๐š๐ง๐š๐ง๐ง punya fetus sekali terkeluar dari perut. She is 15 weeks pregnant. 
*****************
Motive:
Si ๐‚๐ก๐ซ๐ข๐ฌ bunuh semua family dia sebab dia nak break-free dari marriage dan dia nak bersama dengan scandal dia, Nichole Kessinger.

Hukuman Chris?
Dia kena penjara seumur hidup tanpa parole. Which means dia akan di penjara sampai dia mati. Hakim tarik hukuman gantung sebab Chris mengaku perbuatan dia.

C&P
kredit to Ha Thi Thuy




kat Netflix ada dokumentari mengenai kes pembunuhan kejam ni.
a real story (kisah benar) 

3 comments:

  1. gilalah.. Dah ada wife cantik, anak-anak pergi bunuh sebab tak dapat seks songsang.. emmang gila..

    ReplyDelete
  2. Numpang promo ya Admin^^
    ayo segera bergabung dengan kami di ionqq^^com
    dengan minimal deposit hanya 20.000 rupiah :)
    Kami Juga Menerima Deposit Via Pulsa & E-Money
    - Telkomsel
    - GOPAY
    - Link AJA
    - OVO
    - DANA
    segera DAFTAR di WWW.IONPK.ME (k)
    add Whatshapp : +85515373217 x-)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.