BARU MEMILIKI WIRELESS HEADPHONE


wireless headphonebulan lepas, nadia ada order wireless headphone kat Shopee..nadia order jenis biasa warna biru tanpa ada macam tanduk tu..tetapi, nasib tak menyebelahiku kerana dapat jenis lain yang macam dalam gambar di atas.

headphone ni boleh connect kat handphone,tablet atau laptop melalui connection Bluetooth,kita perlu pair dengan benda yang kita nak dengar.headphone kelihatan menarik sebabnya ada lampu-lampu LED bila keluarnya muzik atau suara.berwarna -warni lampunya.

bila nak guna sambungan wayar pun boleh,,ada juga disediakan sekali.kiranya macam 2 in 1 la..beli wireless headphone boleh guna melalui Bluetooth atau sambungan wayar.sangat berbaloi tau.

anak-anak nadia teruja bila tengok ada lampu yang bercahaya.nadia pun suka juga tengok.hehehehe..benda baru nak cuba pakai, orang lain dah lama guna dah.harganya tak sampai pun Rm40.kawan-kawan dah pernah beli dan cuba ka?

antara kelebihan wireless headphone :-

❤hands-free - mudah buat sesuatu kerja.sambil driving  pun boleh dengar lagu melalui sambungan Bluetooth pada handphone.

❤memberi keselesaan - tak perlu sambungan  wayar bila dah boleh direct connect guna Bluetooth

❤memberi fokus yang tinggi - dapat fokus mendengar dengar aman dan teliti

4 comments:

  1. wahh menarik..tak pernah cuba lagi

    ReplyDelete
  2. Okaylah dapat warna pink pun comel jugak. Senang 2 in 1 ada wire atau bluetooth. Harga pun masih affordable

    ReplyDelete

Powered by Blogger.