SELAMAT HARI LAHIR ANAKKU

14:29


anak ketiga nadia telah masuk usia setahun masa 8.7.2021 yang lepas.alhamdulillah, Muhammad Harraz sihat walafiat dan sentiasa aktif.

anak ini merupakan amanah Allah yang Nadia tak sangka.nadia telah mengandung tanpa mengetahuinya.lagipun takdak apa2 simptom yng menunjukkan nadia telh mengandung.sebagai seorang juru x-ray nadia telah buat x-ray di dewan bedah seperti biasa.ikutkan kalau dah mengandung juru x-ray perempuan tidak boleh bekerja di dewan bedah lagi kerana sinar radiasi di dewan bedah adalah sangat tinggi apabila menggunakan mesin x-ray C - arm.

Apabila dah check Upt dan hasilnya positif , nadia bersyukur sangat anak yang dikandung berada dalam keadaan elok dan tidak apa-apa yang berlaku.Harraz dilahirkan cukup sempurna.rezeki nadia dapat tambah zuriat lagi selepas 2 tahun melahirkan anak kedua, Hakeem.

harraz merupakan anak yang baik .walaupun kadang-kadang agak manja dan merap tetapi apabila dah bagi minum susu dan  makanan insyaallah dia tidak akan meragam dah.asalkan bagi dia rasa kenyang.walaupun harraz lambat berjalan daripada abang2 dia tetapi dia berusaha berjalan sambil meniti sambil pegang kat sofa.

nadia doakan agar semua anak nadia menjadi anak soleh dan anak yang baik.moga Harraz dapat menjadi adik yang penyayang terhadap abang Arsyad dan Hakeem

SELAMAT ULANGTAHUN PERTAMA ANAKKU HARRAZ💓
KOMPILASI GAMBAR HARRAZ DARI KECIL HINGGA SEKARANG

6 comments:

  1. selamat hari lahir kpd Harraz. Semoga menjadi anak yg soleh dan taat kpd Allah. Aamiin...

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday Harraz. Semoga membesar menjadi anak yang soleh berjaya dunia akhirat. Aaminnn...

    ReplyDelete
  3. happy birthday harraz...semoga sihat selalu dan menjadi anak yang soleh =)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.