WIRELESS HEADPHONES


menjadi milikku..dah lama idamkan nak jenama Realme..
syukur alhamdulillah


pelbagai jenis headphone kat pasaran sekarang ni..dulu kalau nak guna headphone perlu sambungkan dengan wayar connector lepas tu baru boleh guna dan dengar..tetapi zaman sekarang dah canggih guna headphone tanpa perlu sambungan wayar dah..terus guna connection melalui Bluetooth saja.mudah kan..tak perlu dah wayar bersambung.

baru-baru ni nadia  beli headphone jenis Realme..memang berkualiti dan mudah nak sambung dengan connection Bluetooth sebab cepat detect.bukan apa sebelum ni nadia beli jenama biasa-biasa ja iaitu jenama dari negara China selalu jadi masalah nak detect walaupun dah on Bluetooth dah..lambat sangat detect sampai kena tunggu lama sangat..aiyooo geram gak..

tu la kan bezanya headphone yg ada jenama dengan jenama biasa ja..lebih baik beli yang lebih berkualiti walaupun harganya mahal sedikit kan.mudah nak dapat connection Bluetooth dapat memudahkan urusan kita juga..betul tak?

headphone ni boleh connect dengan semua barangan elektonik yang ada connection Bluetooth.selalunya yang nadia dok guna connect dengan telefon la.nak dengar lagu ka, tengok movie kat Netflix, dan sebagainya.

kawan-kawan camna pula suka guna jenis yang mana?jenama apa?warna kuning :jenama Realme
warna merah : jenama dari China

No comments:

Powered by Blogger.