BERBALOI BELI MESIN LABEL MARKER SECARA ONLINE

label marker yang nadia beli di Shopee

adakah anda suka melabel barang-barang peribadi?nadia suka melabel dan tag barang seperti buku, botol air dengan sticker.dulu nadia selalu menempah sticker comel dengan orang.sekarang ni, nadia bersyukur dan berjaya memiliki mesin label marker sendiri.

nadia teruja dan terus semangat membeli mesin label marker apabila terjumpa dalam apps Shopee 5 bulan yang lepas.jenama mesin ni adalah Dymo Letratag Label Marker/Printer.harganya rm149 tak termasuk postage.bagi nadia yang memang gemar tempah marker untuk tag kat barang peribadi rasanya memang berbaloi beli mesin label marker ni.

cara penggunaan mesin label marker ni ada ditunjukkan dalam buku panduan.rujuklah dan belajarlah apa yang patut untuk menghasilkan label marker mengikut kepuasan diri kita sendiri.

zaman sekarang ni kita dapat menghasilkan sesuatu dengan berusaha membuatnya sendiri tanpa perlu menempah pada orang tertentu.banyak ja mesin dijual di hab shopping online seperti Lazada dan Shopee.kita juga perlu rajin mencari dan berusaha mempelajari sesuatu yang bermanfaat kepada diri dan keluarga kita.

21 comments:

 1. Wah ada jual ye mesin ni. Baru kinah tahu. Lepasni tak payah dah nak order kan, lebih jimat

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ye ada...zaman skrg canggih kan..semua boleh dpt & beli sendiri

   Delete
 2. wahh berbaloi la harganya..tak payah dah tempah..ni boleh jugak buat sticker untuk peralatan sekolah anak2..jimat2

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ya..mmg pun...nadia pun guna sticker ni juga untuk pelekat kat brg skolah anak

   Delete
 3. tak pernah tahu pun nadia hii.. kalo yang memang suka tempah buat sticker tu, memang kena beli ni satu senang kerja

  ReplyDelete
 4. Bagus juga beli sendiri ni , senang nak tag barang2 peribadi.

  ReplyDelete
 5. Bagusny. Xsangka ade label marker sendiri .macam2 alat skrg ni..memudahkan kerja...b;)

  ReplyDelete
 6. Seronok ada mesin label sendiri.. lagi puas hati..

  ReplyDelete
 7. size kertas dia mmg besar tu je eh ?

  ReplyDelete
 8. mmg berbaloi kalau mcm nie. Kalau nk g buat kat kedai buku kos dia boleh tahan jugak

  ReplyDelete
 9. Menarik! Memang berbaloi sangat ada label machine ni.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ya sapa slalu nak melabel barang mmg berbaloi beli mesin ni

   Delete
 10. Saya benar-benar akan berterima kasih kepada Allah kerana kebaikan yang anda lakukan dengan membantu saya dan hari ini saya mendapat pinjaman sebanyak RM120,000.00 untuk menyelesaikan masalah saya.
  Saya terima telefon saya pada pagi ini amaran dari bank saya CIMB yang mengesahkan bahawa saya memperoleh pinjaman dalam akaun saya dengan jayanya.
  Saya mengucapkan terima kasih kepada wanita Puan Deborah kerana saya berpegang kepada kepercayaan saya dan dengan rahmat Allah, saya telah berjaya mendapatkan pinjaman saya.
  Terima kasih banyak - banyak.
  Saya juga akan memaklumkan kepada kawan-kawan dan orang tersayang yang memerlukan pinjaman. Terima kasih banyak Deborah, saya berdoa agar Allah menyertai kamu.
  Hubungi Ibu Deborah melalui
  e-mel: avantloanson@gmail.com
  WhatsApp: +6281334785906

  ReplyDelete
 11. Pendudukan: Harta Tanah / perhotelan
  kedudukan: Pengarah Urusan
  Nama: Najwa Mohammed
  Bandar: Miri
  Pinjaman saya mendapat: Rm 1.5 juta
  kadar faedah: 1%
  E-mel saya: najwamohammed369@gmail.com

  Halo, saya mengucapkan terima kasih kepada allah almight untuk kebaikan dan keberkasaan yang saya dapatkan dari AASIMAHA ADILA LOAN FIRM tahun ini 2020, saya ingin kita medium ini membiarkan muslim saya di malaysia, Tahun lepas saya telah memohon pinjaman banyak kali dan saya bodoh , Tahun ini ketika saya sedang menonton berita perniagaan saya di Aljazeera, saya melihat nama AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM pada wawancara menerangkan pakej mereka dan bagaimana mereka memberi pinjaman dan dana amal kepada mereka yang ingin memulakan perniagaan tahun ini. Oleh itu, saya mendengar dan menghubungi mereka dengan kenalan mereka di televisyen, saya memohon Rm 1.5 juta, pada kadar 1% dan pinjaman saya telah diluluskan dan saya mendapat pinjaman saya semudah mungkin. Saya mendapat pinjaman saya dan melabur lebih jauh ke hartanah suami saya. suami saya dari indonesia, banjir yang terjejas rumah keluarga kami di jakarta, sejak kami mendapat pinjaman, kami telah memperbaiki banyak hal dan membayar hutang bank juga.Jika anda ingin perusahaan pinjaman yang nyata dan sah, anda bebas memohon sekarang dan dapatkan pinjaman anda .Mengingatkan diri anda untuk menjadi kuat dan tidak pernah berputus asa. Semakin banyak anda jatuh, semakin kuat anda menjadi bangun. Jangan pernah menyerah tidak kira apa. Buat janji kepada impian anda seolah-olah anda berjanji kepada anak anda. Saya berharap anda lebih besar tahun. Mungkin allah memberkati mereka allah

  MOHON SEKARANG
  E-mail****aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com
  Whatsapp **** + 447723553516

  ReplyDelete
 12. Notis!! Notis!! Notis!!

  Adakah anda ingin membiayai semula perniagaan anda? Adakah anda memerlukan pinjaman Dalam Talian yang tulen untuk mendapatkan Bil anda? Memulakan perniagaan baru? Adakah anda memerlukan pinjaman peribadi? atau Pinjaman Perniagaan, Mohon pinjaman cepat dan mudah untuk memulakan pembiayaan baharu projek anda pada kadar faedah termurah 1.5%. Hubungi kami melalui e-mel:[iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]


  PERKHIDMATAN KAMI

  * Pinjaman Rumah
  * Pinjaman Kenderaan
  * Pinjaman Gadai Janji
  * Pinjaman Perniagaan
  * Kenderaan Kewangan
  * Pinjaman peribadi

  Adakah anda memerlukan sejumlah besar modal untuk memulakan cadangan atau pengembangan perniagaan anda? Adakah bank atau broker menolak Permohonan Pinjaman kerana Skor Kredit Rendah atau Kekurangan Cagaran? Jangan teragak-agak untuk menghubungi kami untuk kemungkinan kerjasama perniagaan. Kami menawarkan perkhidmatan pinjaman terjamin untuk kedua-dua warganegara dan bukan warganegara.

  Hubungi kami hari ini melalui e-mel: [iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]

  ReplyDelete

Powered by Blogger.