PENGALAMANKU DI JUALAN BUKU BIG BAD WOLF PENANG 2019


jualan buku Big Bad Wolf merupakan pesta jualan buku yang dijual secara diskaun di seluruh Malaysia mengikut tempoh masa yang telah ditetapkan.masa bulan Julai yang lepas, nadia telah pergi jualan buku Big Bad Wolf Penang kat Mydin Mall Bukit Mertajam.Dikenali kerana menawarkan diskaun menarik antara 75% hingga 95% berbanding dengan harga runcit yang disyorkan, Jualan Buku Big Bad Wolf akan menampilkan koleksi buku beraneka yang terdiri daripada genre yang berbeza. Dalam sepanjang tempoh Jualan Buku berkenaan, para pelanggan boleh mendapatkan buku-buku dalam Bahasa Malaysia dan Inggeris dari judul-judul terlaris hinggalah novel remaja, buku kanak-kanak, kisah cinta, sains fiksyen, jenayah, thriller, buku perniagaan, seni dan reka bentuk, buku masakan dan banyak lagi.

banyak buku telah nadia beli.kebanyakannya nadia beli buku bahasa Melayu.banyak juga jualan buku Bahasa Melayu.tengok ni penuh troli nadia borong buku.memang rambang mata nak pilih buku sebab banyak sangat buku yang berkenan.jadinya nadia pilih buku yang betoi2 nadia nak baca.

puas hati nadia dapat beli buku yang banyak dengan harga diskaun.sangat berbaloi borong buku kat sini.bukan senang nak dapat harga buku yang murah.sesiapa yang pencinta buku atau ulat buku wajib mai Jualan buku Big Bad Wolf ni.nadia syorkan kalau nak mai membeli seeloknya datang pada hari bekerja sebabnya taklah ramai orang sangat.sebabnya kalau waktu cuti weeekend memang ramai sangat orang sampai susah kita nak pilih buku.buku untuk kanak-kanak juga berbaloi beli sebab sangat murah.nadia pun turut membeli untuk kedua-dua orang anak nadia juga.ye la kan takkan nak beli kat nadia sahaja.alang-alang dah murah beli juga la umtuk bacaan anak-anakku.insyaallah kalau berpeluang mai lagi jualan buku seperti ni, nadia akan mai beli lagi buku yang berkenan.


pintu masuk yang diadakan kat tempat parking Mydin Mallbuku-buku yang dipamerkan


buku untuk Arsyad & Hakeem

buku untuk bacaan nadia & suami

4 comments:

 1. Sha tak pernah lagi pergi sini..

  ReplyDelete
  Replies
  1. nanti ada masa terluang Sha pergi la ..best oo..banyak buku dapat diskaun..sangat berbaloi nak borong buku

   Delete
 2. Saya benar-benar akan berterima kasih kepada Allah kerana kebaikan yang anda lakukan dengan membantu saya dan hari ini saya mendapat pinjaman sebanyak RM120,000.00 untuk menyelesaikan masalah saya.
  Saya terima telefon saya pada pagi ini amaran dari bank saya CIMB yang mengesahkan bahawa saya memperoleh pinjaman dalam akaun saya dengan jayanya.
  Saya mengucapkan terima kasih kepada wanita Puan Deborah kerana saya berpegang kepada kepercayaan saya dan dengan rahmat Allah, saya telah berjaya mendapatkan pinjaman saya.
  Terima kasih banyak - banyak.
  Saya juga akan memaklumkan kepada kawan-kawan dan orang tersayang yang memerlukan pinjaman. Terima kasih banyak Deborah, saya berdoa agar Allah menyertai kamu.
  Hubungi Ibu Deborah melalui
  e-mel: avantloanson@gmail.com
  WhatsApp: +6281334785906

  ReplyDelete
 3. Pendudukan: Harta Tanah / perhotelan
  kedudukan: Pengarah Urusan
  Nama: Najwa Mohammed
  Bandar: Miri
  Pinjaman saya mendapat: Rm 1.5 juta
  kadar faedah: 1%
  E-mel saya: najwamohammed369@gmail.com

  Halo, saya mengucapkan terima kasih kepada allah almight untuk kebaikan dan keberkasaan yang saya dapatkan dari AASIMAHA ADILA LOAN FIRM tahun ini 2020, saya ingin kita medium ini membiarkan muslim saya di malaysia, Tahun lepas saya telah memohon pinjaman banyak kali dan saya bodoh , Tahun ini ketika saya sedang menonton berita perniagaan saya di Aljazeera, saya melihat nama AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM pada wawancara menerangkan pakej mereka dan bagaimana mereka memberi pinjaman dan dana amal kepada mereka yang ingin memulakan perniagaan tahun ini. Oleh itu, saya mendengar dan menghubungi mereka dengan kenalan mereka di televisyen, saya memohon Rm 1.5 juta, pada kadar 1% dan pinjaman saya telah diluluskan dan saya mendapat pinjaman saya semudah mungkin. Saya mendapat pinjaman saya dan melabur lebih jauh ke hartanah suami saya. suami saya dari indonesia, banjir yang terjejas rumah keluarga kami di jakarta, sejak kami mendapat pinjaman, kami telah memperbaiki banyak hal dan membayar hutang bank juga.Jika anda ingin perusahaan pinjaman yang nyata dan sah, anda bebas memohon sekarang dan dapatkan pinjaman anda .Mengingatkan diri anda untuk menjadi kuat dan tidak pernah berputus asa. Semakin banyak anda jatuh, semakin kuat anda menjadi bangun. Jangan pernah menyerah tidak kira apa. Buat janji kepada impian anda seolah-olah anda berjanji kepada anak anda. Saya berharap anda lebih besar tahun. Mungkin allah memberkati mereka allah

  MOHON SEKARANG
  E-mail****aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com
  Whatsapp **** + 447723553516

  ReplyDelete

Powered by Blogger.