BAWANG PUTIH GORENG RANGUP


bawang putih goreng rangup

baru-baru ni nadia ada beli secara online bawang putih goreng rangup .adik rakan sekolah nadia dulu yang jual bawang putih goreng ni.satu balang berharga rm10 sahaja.tak termasuk dengan bayaran pos ye..nadia tak sabar nak balik kg ambik barang ni , jadi beli online ja..barang boleh cepat dapat sebab bukannya selalu nadia balik kg.

rasanya sedap..garing.rangup.nipis sahaja.kalau orang yang suka makan bawang putih mesti boleh makan bawang putih goreng ni.

nadia makan bawang putih goreng rangup ni bersama nasi lemak , nasi goreng, bihun sup..sedap..makan bertambah-tambah..
Antara khasiat yang terkandung dlm bawang putih ialah

đź’— melancarkan perjalanan darah

đź’—membuang angin dalam badan

đź’—membantu menurunkan kadar kolestrol

đź’—meningkatkan antibodi


sesiapa yang berminat dan mahu membeli bawang putih goreng rangup ni bolehlah menghubungi si penjual ni :

WANI'S KITCHEN
NO. 58 TAMAN SAYANG
MUKIM PADANG LALANG
06250 ALOR SETAR,
KEDAH DARUL AMAN

NO.TEL : 019-4463966 (WANI)


makan bersama nasi goreng

makan bersama nasi lemak

10 comments:

  1. Sedapnyaaaa...buat sup kaki ayam then tabur bawang putih ni sedap ni....

    ReplyDelete
  2. Sedap.. eh.. teruja pula nak cuba bila dah ramai yang kongsikan pasal bawang putih ini.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Sedapp..hari tu buat sebalang makan dgn sup, nasi goreng dan kunyah² habiss..nk buat lagi..alahai malaih sungguh

    ReplyDelete
    Replies
    1. rajinnya buat sendiri...bagusnya..saya malaih la nak buat sendri..beli jer..hehehehe

      Delete
  4. perghh seyes saya tak pernah try ni, saya cuba buat sendiri ehhh, nampak sedap je tu hiikss =)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.