AKAUN INSTAGRAM BERMASALAHpada 25.10.2020 yang lalu akaun Instagram nadia mengalami masalah.nadia hanya boleh post gambar sahaja tanpa penjelasan pada gambar tersebut.nadia juga tidak boleh like dan komen pada gambar Instagram kawan-kawan.
story instagram boleh guna macam biasa .tetapi sayangnya pada feed nadia tak dapat untuk pos gambar bersama penjelasan (caption).

sedihnya bila jadi cmni..dah la instagram nadia banyak gambar kenangan nadia bersama famili dan kawan2.

nadia dah buat report pada pihak Instagram.tetapi masih lagi macam tu lagi..rasa sangat sedih bila jadi camni..nadia agak puncanya sebab nadia tertekan mesej pada messenger Facebook yang suruh tukar password la apa.lagi satu kawan-kawan Facebook nadia dapat mesej supaya tekan link tersebut.rupa-rupanya tu adalah hacker yang nak buat onar pada pengguna media sosial.sejak kejadian tu, Facebook dan Instagram nadia bermasalah.


jadinya kita semua perlu berhati-hati jika berlaku kejadian macam ni. nadia berharap Instagram nadia akan kembali seperti sedia kala.sedih sangat bila jadi macam ni sebab Instagram merupakan aplikasi yang kerap juga nadia kongsi gambar beserta dengan caption yang bersesuaian.bila jadi macam ni tak dapatlah nadia nak berkongsi momen-momen indah.
3 comments:

 1. Semoga dapat balik akaun tu.. sedih kan sebab semua upload situ ��

  ReplyDelete
 2. Izin promo ya Admin^^
  bosan tidak ada yang mau di kerjakan, mau di rumah saja suntuk,
  mau keluar tidak tahu mesti kemana, dari pada bingung
  mari bergabung dengan kami di ionqq^^com, permainan yang menarik
  ayo ditunggu apa lagi.. segera bergabung ya dengan kami...
  add Whatshapp : +85515373217 ^_~ :))

  ReplyDelete

Powered by Blogger.