1 HARI DAPAT 5 BUNGKUSAN POS..SAKAN SHOPPING ONLINE


berhantu ooo Shopee atau Lazada...hari tu 1 hari sampai 5 parcels sampai di rumah nadia...sakan kan nadia shopping..kebetulan 5 barang serentak sampai kat rumah..memang sakan...zaman sekarang ni tambahan pula waktu pkp ramai orang lebih suka shopping online.tak perlu dah keluar ke kedai membeli barang.tengok juga jenis barang camna kan kita nak beli.

TIPS ONLINE SHOPPING

๐ŸŽ€ pastikan pilih barang yang sesuai mengikut harga yang munasabah

๐ŸŽ€  sentiasa memastikan anda membeli dengan trusted seller

๐ŸŽ€    lihat rating  dan komen setiap barang sebelum membuat pilihan untuk membeli

๐ŸŽ€    awasi pergerakan barang anda sama ada sudah dipos atau tidak dengan melihat tracking nombor parcel


๐ŸŽ€  perlu kontrol dan tidak terlalu mengikut nafsu apabila membuat belian dalam talian dan pastikan beli barang keperluan 

buatlah pilihan yang bijak..
berwaspada online shopping

2 comments:

  1. CCL pun suka beli online . Jimat masa . Paling penting kena pandai survey hrga . Kena rajin baca review

    ReplyDelete

Powered by Blogger.