MESIN LAMINATE


mesin laminate & kertas untuk dilaminate




harga di Shopee


Saja share barang beli 2 bulan lepas..sis beli & guna mesin laminated & kertas laminate..sangat mudah digunakan.

Pulun kan sis beli sebabnya ๐Ÿ˜‰
๐Ÿ‘ Harga kat Shopee berpatutan..taklah mahal sgt pun..ada harga sis letak kat ruang gambar di bawah na.
๐Ÿ‘Sis suka laminated kertas yg diprint utk lekatkan kat ruang yg bersesuaian kat rumah ni.
๐Ÿ‘Untuk lampiran homeschooling anak3 sis..bila dah laminated taklah lunyai sgt bila kerap dok guna .almaklumlah hero kan pegang kasaq.
**Sebenarnya sis dok survey mesin laminated ni kat kedai buku kebanyakannya mahal sgt .harga lebih drpd  rm100...sis baru tau ada jg kat online bila kawan senior sis bagitau murah lg beli online kat Shopee..ok done beli & guna .sangat praktikal & mesin ni sesuai utk urusan laminated kertas yg taklah heavy load sama ada utk kerja di rumah @ pejabat.

๐Ÿ’•Terima Kasih sesiapa yg sudi baca barang yg nadia review ni..yg tak baca tapi tgk gambar pun takpa..hihi๐Ÿ’œ๐Ÿ’

#sharingiscaring #review #onlineshopping #shopee #PartTimeBlogger #radiographerlife☢️ #kejakujuruxray #lifemummyof3sons #supermummy #superwoman #ladynadia #ladyxray  #mamaarsyadhakeemharraz



2 comments:

  1. Berbaloi juga untuk beli kalau selalu pakai . Nak laminat kat luar pun kosnya tentu dah tinggi sekarang ni ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betoi. Berbaloi gak ada sendiri..mudah urusan

      Delete

Powered by Blogger.