HAPPY BIRTHDAY TO MEtanggal 26 April yang lalu merupakan hari bersejarahku di mana nadia telah dilahirkan di dunia ini.nadia lahir pada tahun 1987 dan sekarang ni genaplah umurku 33 tahun...rasa cepatnya masa berlalu dan umurku dah bertambah 1 angka.alhamdulillah masih dipanjangkan umur lagi dan berpeluang hidup bersama dengan suami dan anak2.

kebetulan pada tahun ni kita telah mula berpuasa pada 24 April yang lalu.jadinya masa tarikh lahir nadia tu memang dalam bulan puasa la,bulan Ramadhan.alhamdulillah bulan yang mulia dan bulan yang penuh keberkatan.

nadia hanya reward diri dengan membeli juadah berbuka iaitu ayam bakar pasu dan foldover Mc Donald.cuti memasak hari tu..hehehe..tak sangka pula encik suami buat kejutan dengan memesan Dominos pizza untukku.jadinya banyak la makanan untuk kami berbuka hari tu.alhamdulillah rezeki sempena menyambut birthdayku di kala dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).hanya perlu duduk di rumah menyambut hari lahir bersama kelurga tersayang.

Alhamdulillah, bila bertambahnya umur nadia hanya berdoa agar diberi kesihatan yang baik dan sentiasa dapat melihat anak-anak membesar di depan mata sendiri.insyaallah.amin.

2 comments:

Powered by Blogger.