STOK SUSU KURMA FARM FRESH


siapa suka minum susu kurma Farm Fresh kita geng...susu kurma ni sangat sedap diminum.

jadinya, nadia telah membeli sekarton susu kurma Farm Fresh 200ml sebagai stok bekalan di bulan puasa ni.sekarton susu kotak kurma ni ada 24 kotak.

selalunya nadia minum masa waktu sahur.bila minum susu kurma ni rasa lebih bertenaga dan cergas melakukan kerja.macam memberi tenaga tambahan kepada orang yang berpuasa.alhamdulillah.

manfaat susu kurma Farm Fresh :

Susu Kurma Farm Fresh bukan sahaja bagus diambil ketika berpuasa malah bagus juga diamalkan ketika mengandung & ketika menyusu badan.

😍MENYUSU BADAN
Susu Kurma Farm Fresh telah diperakui oleh ramai ibu-ibu menyusu badan yang ia dapat membantu memperbanyakkan susu badan mereka. Bayi yang mendapat susu badan secukupnya akan lebih sihat serta kurang mendapat penyakit.
Susu Kurma Farm Fresh mengandungi banyak khasiat yang terkandung dalam Susu Segar & Kurma itu sendiri.

😍IBU MENGANDUNG
Ibu mengandung memerlukan banyak khasiat nutrien untuk diri sendiri serta bayi dalam kandungan. Antaranya adalah kandungan iron zat besi yang tinggi dalam Susu Kurma Farm Fresh dapat membantu pembentukan sel darah merah yang sihat bagi bayi dalam kandungan.

😍GASTRIK
Selain itu Susu Kurma Farm Fresh juga mendapat testimoni yang sangat positif daripada pesakit gastrik dimana mereka yang mengamalkan minum Susu Kurma Farm Fresh semasa sahur & berbuka dapat menjalani ibadah puasa dengan lebih selesa & kurang gangguan sakit perut.
4 comments:

  1. Yes.. Akak pun suka susu kurma yg ni.. Sedappppp.. Xmanis leting mcm sstgh brand tu

    ReplyDelete
  2. Nak beli juga tapi tu lah.. cepat betul stok susut kat sini..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.