BORONG TUDUNG AIDIJUMA DI SHOPEE









Tudung Aidijuma sememangnya menjadi pilihan nadia.semua orang mesti tau jenama Aidijuma ni sudah lama berada di pasaran dan sangat terkenal di kalangan remaja perempuan dan wanita.

Tudung Aidijuma ini diasaskan oleh Datin Norjuma Habib Mohamed.

Datin Norjuma



setiap tudung Aidijuma mempunyai label mengikut warna .setiap label warna mempunyai harga tertentu.anda boleh lihat seperti gambar di bawah.





nadia selalu shopping online tudung Aidijuma kat Shopee.memudahkan sebab tak perlu pergi ke butiknya.kadang2 bila pergi berkunjung ke butik Aidijuma stok tudung yang nadia nak beli selalu cepat habis.jadi nadia pun akan shopping kat Shopee la.memang ada kos pos delivery tetapi lebih menjimatkan masa sebabnya semuanya di hujung jari.klik bayar dan tunggu sahaja tudung sampai selamat ke rumah.

gambar-gambar di bawah merupakan antara koleksi tudung Aidijuma yang nadia beli kat Shopee.

anda yang peminat tudung Aidijuma pula beli online ka pergi ke butiknya?










7 comments:

  1. Dah lama tak pakai tudung AJ ni..tunggu anak besar sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya anak kecik kadang2 suka tarik tudung kita..tapi sebab saya suka pakai bawal saya tak kisah pun ..pakai jer..heheheheh

      Delete
  2. Online lagi senang.. Pilih, bayar dan tunggu kan Nadia..

    ReplyDelete
  3. skrng mcm da x reti nk pakai bawal.. tp suka tngk org yang pakai bawal n kemas. nak tiruuu x reti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dulu kurang pakai bawal...sejak beli dan cuba pakai tudung AJ ni jadi terjatuh cinta pula dengan tudung bawal

      Delete
  4. wah. aida da lama stop borong AJ.
    last beli time nak raya tahun lepas.
    sebelum tu, sekitar tahun 2016 - 2017, gila borong.
    time murah, terus ke kiosk, beli 10 lai.
    ada jugak beli kat reseller.
    kat shopee, lom lagi. nak survey la harga nyer.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.