STICKER COMEL BELI ONLINE DI SHOPEE


pelbagai jenis sticker yang nadia beli secara online di Shopee


kebetulan ada promosi kat Shopee, harga setiap jenis 1 set sticker berharga rm1 sahaja.apa lagi nadia pun beli la banyak jenis corak.bukan senang nak dapat harag murah camtu kan.

bila dah dapat sticker tu, anak nadia lah yang paling seronok.si Arsyad terus melekatkan sticker pada topinya.dia kata comellah banyak kartun kat topi.

nadia pun suka tengok sticker comel-comel.rasa cute ja dengan warna sticker yang pelbagai warna tu.hehehe




topi Arsyad yang penuh dengan sticker

13 comments:

Powered by Blogger.