MAGGIE JENIS UDANG


Cover plastik maggie udang



adakah anda pernah makan maggie jenis perisa udang?
nadia rasa macam lebih kurang jenama maggie jenis kari.
cuma rasa lain macam rasa seafood skit.

maggie di bawah ni nadia masak & pecahkan telur..rasa sedap pula..makan pula waktu lapar & panas2 memang sedap tak terkata.anda pernah tak masak maggie dan pecahkan telur?

tetapi beringatlah juga supaya kita tidak kerap amalkan makan maggie kerana ada perasa MSG..memang sedap gak sekali sekala makan  kan...tetapi perlu berpada pada na...janganlah menyesal kemudian hari kerana amalan makan maggie secara kerap.

antara keburukan amalan makan maggie iaalah :

👉menganggu sistem penghadaman dan pencernaan
👉obesiti
👉kerosakan pada hati &jantung
👉keguguran
👉migrain yang teruk
👉 darah tinggi
👉gangguan hormon dalam badan



maggie udang

6 comments:

  1. abe kie pun dah hilang selera nak makan maggi skrg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya..makan boleh tetapi taklah boleh kerap kan

      Delete
  2. Klau akk meriah megi akk.. Ayam la udang la sawi la cendawan la bagai.. Cabai melaka wajib katokmasuk dlm

    ReplyDelete
    Replies
    1. nadia pun sama juga..kalau ada bahan memang letak banyak juga..hihi

      Delete
  3. Saya suka tambah udang.. Maggi ini mweah rasa udang.. best..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.