tinta pena biruku...

Hidup ini merupakan suatu persinggahan dan perjalanan kita perlu menuju ke suatu alam akhirat yang kekal abadi..sebagai hamba Allah kita perlu mempersiapkan diri dengan mengamalkan sifat mahmudah iaitu sifat terpuji dan sentiasa istiqamah dalam melakukan sesuatu pekerjaan...hal ini adalah sebagai bekalan kita untuk ke sana nanti..kita perlu topup diri menjadi insan berilmu, berakhlak mulia dan sebagainya agar dapat memperoleh ganjaran pahala untuk diri sendiri..insyaallah..**pesanan untuk diri saya juga..**

Friday, 30 September 2016

CEPAT!!CEPAT!! DAPATKAN KAD DISKAUN BAGI PENCINTA NOVEL DI HASANI BOOKSTORE

anda suka tak berkunjung di kedai buku? bagi diriku ni, nadia suka suka sangat..belek2 buku yang baru released terutamanya novel terbaru ataupun buku ilmiah motivasi.ada duit ja terus beli terus tak pikir panjang dah sampai penuh la almari.heheheh.. besalah nadia kan suka membaca.orang yang hobinya membaca mesti pahamkan?

Kedai buku yang selalu nadia pi Popular Bookstore,MPH dan Hasani Bookstore.tapi kalau kat Kulim ni kedai buku yang paling besar ada kat pasaraya Giant  iaitu Hasani Bookstore.kat situ memang banyak la koleksi buku.pilih2 ja yang mana mau dan  berkenan di hati..heheehe

adoi melalut panjang plak, sebenarnya nak bercerita baru2 ni nadia beli la 4 buah novel. masa nak buat bayaran tu staff Hasani Bookstore maklumkan boleh buat kad diskaun untuk sesiapa yang kaki novel ataupun orang kata pencinta novel.kad diskaun tu tidak memerlukan bayaran..free of charge.percuma gitu cuma kena isi la borang dulu.

kalau dah ada kad diskaun kaki novel tu hanya untuk beli novel sahaja tau.kalau kad ahli tu lain pula boleh bayar untuk semua barang termasuk alat tulis. yang ni akan diberi diskaun 15% jika beli 1 novel manakala jika beli lebih daripada 2 buah novel dapat diskaun 20% bagi setiap novel.murah banyak tu kawan2..apa lagi sapa yang selalu borong novel banyak2 cepat2 la pi dapatkan kad diskaun kaki novel ni.sangat berbaloi u olls...

SAYA DAH ADA KAD DISKAUN NOVEL FAN CLUB HASANI BOOKSTORE, ANDA PULA BILA LAGI??

KAD DISKAUN NOVEL FAN CLUB HASANI BOOKSTORE


ok, sekian dahulu entri ni..BYE

No comments:

Post a Comment