tinta pena biruku...

Hidup ini merupakan suatu persinggahan dan perjalanan kita perlu menuju ke suatu alam akhirat yang kekal abadi..sebagai hamba Allah kita perlu mempersiapkan diri dengan mengamalkan sifat mahmudah iaitu sifat terpuji dan sentiasa istiqamah dalam melakukan sesuatu pekerjaan...hal ini adalah sebagai bekalan kita untuk ke sana nanti..kita perlu topup diri menjadi insan berilmu, berakhlak mulia dan sebagainya agar dapat memperoleh ganjaran pahala untuk diri sendiri..insyaallah..**pesanan untuk diri saya juga..**

Tuesday, 12 January 2016

new year

WELCOME TO NEW YEAR 2016...
WELCOME TO MY BLOG....

ASSALAMULAIKUM...

pejam pejam celik dah masuk tahun baru masihi..kejap ja kan..aku pun dah nak masuk setahun jadi seorang ibu kepada cahaya mata comelku Muhammad Arsyad..sapa lagi nak puji anak sendiri comel..hehe perasan sat..semua baby kat dunia ni memang comel2 belaka..

tahun 2016 ni merupakan tahun ke 2 aku menjadi permaisuri hati buat suamiku yang tercinta Annuar Mazlan..encik chef.. suamiku masak bila dia rasa nak masak dan ada kerajinan skit..tq my hubby..takpa la okay la tolong masak gak walaupun sekali sekala ja..dapat gak merasa air tangan suami gak..cik isteri dah selalu masak dah kan..tapi aku ni taklah pandai masak sgt pun..bolehlah juga jadi makanan gak..kihkihkih..

tahun ni azam aku untuk menjadi isteri dan ibu yang terbaik untuk my hubby dan my luvly son..Insyaallah...jadi orang yang sentiasa mengamalkan sifat mahmudah..try my best..keep it up nadia... jom transformkan diri jadi yang terbaik untuk yang tersayang..


No comments:

Post a Comment