tinta pena biruku...

Hidup ini merupakan suatu persinggahan dan perjalanan kita perlu menuju ke suatu alam akhirat yang kekal abadi..sebagai hamba Allah kita perlu mempersiapkan diri dengan mengamalkan sifat mahmudah iaitu sifat terpuji dan sentiasa istiqamah dalam melakukan sesuatu pekerjaan...hal ini adalah sebagai bekalan kita untuk ke sana nanti..kita perlu topup diri menjadi insan berilmu, berakhlak mulia dan sebagainya agar dapat memperoleh ganjaran pahala untuk diri sendiri..insyaallah..**pesanan untuk diri saya juga..**

Saturday, 15 October 2016

RIANG RIA ANAKKU BERMAIN DALAM CHILDREN PLAY TENT

macam-macam alat mainan kanak-kanak yang dijual di pasaran sekarang.sebagai ibu bapa kita perlu pandai memilih yang mana sesuai dengan anak kita untuk mereka bermain.

dah lama aku beli alat mainan anakku Muhammad Arsyad iaitu berupa seperti khemah kecil.children play tent ni sebenarnya untuk diletakkan bola2 kecil tapi aku tak beli pun bola tu.aku beli online melalui Lazada.sebenarnya aku saja la suka2 beli barang ni sebab warnanya yang menarik..hehehe.terpikat plak jadi terbeli plak..heheehe..nafsu membeli mentang2 ada duit dalam bank kan..almaklumlah jelaskan bayaran melalui online banking.

arsyad letak mainan dalam play tent


nampaknya anak aku suka bermain dalam khemah kecil tu.arsyad letak macam2 mainan dia dalam play tent tu.hehehe.nampak riang ria dalam tu.kadang2 dia siap baring lagi dalam tu.biasalah barang baru seronok lah main kan.hehee..nanti bila dah boring dia akan buat tak tahu ja kat play tent ni..budak2 kan cepat jemu kalau dok main selalu barang yang sama kan .takpalah ibu saja beli untuk test anak ibu berminat ke tak dengan play tent ni.memang nampak dia berminat nak dok dalam tu..ok bagus...bagus...

oklah sekian dahulu entri ni..bye ..tadaa..

play tent yang aku beli di Lazada



siap baring lagi tu..heheehe




dok bersimpuh , mata dok cari barang mainan nak letak dalam play tent tu..akai sungguh

2 comments:

  1. comelnya baby...suka betul dia ngan play tent tu ha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..ye memang dia suka sangat dok main dalam play tent tu..hehehe

      Delete